Dansk Ordbok

  1. Mer om
Dansk Ordbok

Dansk Ordbok Det er herBokmål-dansk ordbok med synonymer, antonymer, avledede ord, definisjoner, uttale og eksempler på bruk av ordet Ordbog over det danske Sprog (ODS): En historisk ordbok over det danske språket i perioden Oversett enkeltord eller uttrykk/setninger. Mange oppslagsord og tips for god oversetting / andre ordbøker Norsk-dansk ordbok med nynorsk-dansk ordliste av Hallfred Christiansen Inkludert er også en skandinavisk ordbok. Den består av tre ordbøker (dansk, norsk, svensk) og viser oppslag på ett språk med oversettelser til de to andre

Dansk Clue Norge AS

Du lærer også dit hus, din bog og dit bord huset ditt, boka di, bordet ditt. Du får se en leksjon som er lett å følge, og som inneholder mange nyttige eksempler på både dansk og norsk.

Og modsat Danmark bruger nordmændene ikke en lille uge på at fejre: De fejrer fra slutningen af april til og med 17. Du kan være rødruss og blåruss alt afhængig af, om du er STX- eller handelsstudent, og i stedet for en studenterhue går du rundt i røde eller blå bukser gennem hele russetiden, som får lov til at opleve alt det dritt, du laver som russ. Det er derfor, du blandt andet ser ellers velklædte William valse rundt i et par uklædelige røde russebukser i SKAM.

Og for at være russ skal du jo bruge en Russebuss: Og mens du måske tænker, at det var overdrevet, da du skulle smide 1000 dask efter jeres studentervogn i 3. Nej, i Norge køber man i grupper sin egen BUS! Bussen bruger du så størstedelen af din gymnasietid på at gøre klar og udtænke koncept til.

Loading

Russebusserne har ofte et 'dæknavn', som grupperne lækker, før det rigtige koncept for deres russebuss offentliggøres. Les også: Derfor skjermer NRK «Skam»-skuespillerne Til enhver russebuss med respekt for sig selv skal der selvfølgelig også være en russelåt, som er altså er en sang, der er lavet specifikt til bussen.

Og konkurrencen om, hvilken russelåt der bliver årets sang, er ikke for sjov. Finlandssvensk ordbok: En nettutgave av Finlandssvensk ordbok fra Institutet för de inhemska språken, fra 2008. Tjenesten er fra Språkrådet og Universitetet i Bergen.

Mini visuell ordbok

Norsk Ordbok: Ordbok på bokmål og nynorsk fra Universitetet i Oslo. Islandsk ordbok: En ordbok med oversettelser mellom islandsk og engelsk og mellom islandsk og dansk. Orðabanki: En islandsk ordbok med oversettelser fra islandsk til andre nordiske språk.

Det er også mulig å høre frasene uttalt på dansk.

Bokmålsordboka Nynorskordboka

Flere nordiske språk Nordisk miniordbok: En nettbasert ordbok for barn og ungdom mellom ti og tolv år. Dinordbok serverer deg sokeresultatet med synonymer avledede ord uttale definisjoner og eksempler pa bruk.

I relasjon: Gdansk mat pris

Det er alltid vanskelig å lære seg et nytt språk, men med denne brukervennlige appen kan du forstå det grunnleggende på kort tid og gjøre reisen din mer engasjerende enn noensinne. Personer med språkøre fra disse landene kan forstå de andre. Allikevel har studier vist at nordmenn generelt forstår både dansk og svensk bedre enn svenskene og danskene forstår hverandre.

Online Dansk Norsk Ordbok

Både svensker og dansker forstår norsk bedre enn de forstår hverandres språk. Dansk Den dansk-talende verden. Et udtryk, de unge nordmænd er storforbrugere af.

Jo flere ord til at beskrive de til tider jævla dustete fyre, jo bedre.

DANSK ORDBOK Relaterte emner

Men der er den ikke tekstet på dansk. Derfor har den danske utgaven av bladet Cosmopolitan laget en ordbok for dansker som sliter med å forstå det norske språket. I ordlisten er det også noen nyttige innspill for norske, voksne SKAM-elskere som ikke er helt sikre på hva for eksempel hooke betyr. Hvorfor har vi i øvrigt aldrig brugt den? Ass: Ass har absolut intet med røv at gøre. Ass er ganske enkelt en forkortelse for altså og bruges næsten i endnu højere grad end serr. Eksempel: Dette er bare så sinnsykt bra, ass!

Dansk Ordbok
DANSK ORDBOK Kommentarer:
Forfatter på Dansk ordbok
Aas fra Skien
Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Schmuckherstellung. jeg er glad i lese bøker langt.
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
SISTE SAKER
booked.net